Forte Ambrone Vino Rosso d´Italia Sandro Forte e Figlio

Frugtbombe med fylde og sødme fra modne bær. Forte er præget af sorte kirsebær og mørke bær og fyldig med en rund og yderst behagelig med silkebløde tanniner og slutter med en sødmefuld eftersmag. Et godt valg til krydrede retter og rødt kød.
På lager
SKU
226858
99,75 kr
Duft: Noter af sorte kirsebær og modne, mørke bær.

Smag: Fyldig, rund og yderst behagelig med silkebløde tanniner.

Eftersmag: Sødmefyldt og behagelig.

Servering: Med sin alkohol % vil mange kunne lide den til jule anden, dog også god ledsager til krydrede retter og grillet rødt kød.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Vinen:
Forte Ambrone Vino Rosso d’Italia er lavet på traditionelle italienske druer bl.a. Primitivo.

Vinhuset:
Castellani-familien er én af grundpillerne i den Toscanske vinindustri. Familien ejer flere ejendomme i regionen, som hver drives separat med stor respekt for de enkelte markers særegenhed. Således frem kaldes præcis de karakteristika, der er kende tegnende for de enkelte jorde. Castellani blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede, da vinmanden Alfred besluttede at aftappe og sælge sin vin. I 1903 blev firmaet officielt registreret ved handels kammeret i Pisa, og siden da har Castellani-familien eksporteret sine udsøgte vine fra Toscana til det meste af verden. Castellani-familien har fokus på innovation og udvikling, men den helt grundlæggende filosofi er den samme, som da forfædrene startede firmaet for over 100 år siden, ”en vins kvalitet starter med arbejdet i vinmarken”.

Firmaet er fortsat familiedrevet og flere generationer arbejder forbilledligt sammen om at skabe udsøgte vine. Således forenes den ældre generations erfaring med den yngre generation i et fælles mål om at skabe vine af høj kvalitet.
Specifikationer
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Forte Ambrone Vino Rosso d´Italia Sandro Forte e Figlio
Din bedømmelse