Fleurie Christian Bernard, Vieilles Vignes

Fleurie Christian Bernard har en livlig bouquet af rene røde kirsebær og jordbær i både duft og smagen. I smagen føles vinen frisk med en levende frugt med noter af tobak og chokolade fra fadlagringen. En kompleks vin i den lette elegante stil.
På lager
SKU
636315
129,75 kr
Duft: Livlig bouquet af rene røde kirsebær og jordbær.

Smag: Frisk med en levende frugt, her er noter af jordbær og til sidst lidt sekundære aromaer i form af tobak og chokolade. En kompleks vin i den lette elegante stil.

Server til: Lyst kød, salater og milde oste.

Serverings temperatur 16°C.

Vinen:
Fleurie rødvin er fremstillet på Gamay-druen, der er høstet fuldmodne i september måned. Druerne gæres ved Maceration Carbonique metode, hvor der udtrækkes maximal friskhed af druerne. Druerne lagres på store træfade inden den endelige klaring og aftapning på vingården.

Vin huset:
Beaujolais distriktet ligger i forlængelse af Bourgogne distriktet i det mellemste Frankrig. Der er 10 kommuner som har ret til at nævne deres eget navn på etiketten og som tiltales Cru Beaujolais. Fleurie regnes som et af de bedste områder. Den eneste rødvinsdrue der anvendes her er Gamay, som er meget lav på tannin og derfor meget mild i stilen.

Domaine Christian Bernard ligger på en sydvendt skråning 200 meter over havets overflade og dækker et areal på 10,3 ha, hvor den magre granitholdige jord skaber voksested for Gamay-druen. Vinstokkenes alder ligger fra 30 - 70 år og yder et årligt høstudbytte på 35 hl pr. ha. Et lavt udbytte af høj kvalitet. Bernard ejer parceller flere forskellige steder i Fleurie kommunen og vinificerer de enkelte parceller separat, inden den endelige blanding.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Gamay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fleurie Christian Bernard, Vieilles Vignes
Din bedømmelse