Fiorino Toscana Rosso IGP Super Toscana

Lækker, saftig og fyldig rødvin, harmonisk frugt i dejlig rund smag af kirsebær, brombær og krydderier. Vin mange falder for og som står godt både til det italienske og danske køkken.
På lager
SKU
520297
129,75 kr
Duft: Præget af Sangiovese druens klassiske kirsebær og et let krydret strejf af basilikum.
Smag: Lækker fyldig med stor bouquet af frugt og noter af kirsebær, blåbær og et krydret strejf, en rund og fyldig vin med silkebløde tanniner fra fadlagringen.

Når de italienske retter som pasta, pizza og oste kommer på bordet, er dette den rette ledsager, Fiorino vil også kunne stå til det danske mad både med og uden krydderier.

Serverings temepratur: 16-18°C.

Fiorino er fremstillet på Sangiovese-druen iblandet Merlot og Cabernet samt en mindre mængde lokale druer. Sangiovese lægger også rygrad til berømte vine som Brunello og Chianti Classico. Druerne er høstet fra marker i Toscana distriktet, og vinifikationen er traditionel. Fiorino er lagret 9 måneder på egetræs fade.

Toscana området:
Toscana er den vigtigste og mest berømte vinregion i Mellemitalien. Det toskanske landskab er bølgende, hvoraf 68% består af bjerge. Vinmarkerne er anlagt i en højde fra 150 til 500 meter over havets overflade. Klimaet er optimalt til dyrkning af vindruer, og især Sangiovese-druen har optimale betingelser i området.

Fiorino har betegnelsen IGP, Indicazione Geografica Protetta, en vinkategori der blev indført ved lov i Italien i 1992. Her har producenten mulighed for at lege lidt mere end indenfor den mere strikse Chianti lovgivning.

Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Merlot, Sangiovese
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fiorino Toscana Rosso IGP Super Toscana
Din bedømmelse