Fiorino Sangiovese Puglia

Blød og let fyldig med dejlige modne bær og lette krydderier der begge bliver i lækker vedvarende eftersmag. Perfekt alsidig allround vin der vil gå til god middag, buffet og det man vil kalde en god fest middag.

På lager
SKU
520334
129,75 kr
Duft: Tillokkende og intens af modne bær.

Smag: Dejlig forførende blød og fyldig med dejlig ren frugtkarakter og en behagelig vedvarende eftersmag.

Server til: Vinen er en meget alsidig perfekt allround vin, buffet, der gør sig også god tomatsuppe, men er også et sikkert valg til blot at nyde en aften på terrassen.

Serverings temperatur: 18º C.

Vinen:
Fremstillet på Sangiovese-druer, der vokser på de solrige bakker i Apulien. Sangiovese-druen er især kendt og verdensberømt fra Toscana, hvor den lægger rygrad til masser af kendte vine som for eksempel Chianti og Brunello. I Apulien stortrives druen og udvikler sig med masser af saft og kraft i den røde og lerede jordbund. Klimaet er varmt med lette briser fra Middelhavet. Druerne behandles traditionelt og lagres i rustfrie ståltanke under kontrollerede temperaturer for at bevare mest mulig frugt i vinen.

Området:
Området Apulien eller Puglia danner hælen i det karakteristiske støvle land og har ikke uden grund fået tilnavnet ”Europas Vinkælder”. Produktionen af vin i dette område er nemlig blandt verdens 10 største. Vækstforholdene her er ekstremt gunstige, så druerne giver mere udbytte end i alle andre regioner. Vintrene er lune og somrene er varme og fugtige.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Sangiovese
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fiorino Sangiovese Puglia
Din bedømmelse