El Volquete Verdejo white

Let og frisk vin på Verdejo-druer fyldt med frugtsmag og indbydende duft af tropiske frugter med et strejf af mineralitet. Et godt glas til mange salater og pasta retter.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
896204
69,75 kr
Let, frisk og frugt rig med en indbydende duft og smag hvor noter af tropisk frugt og et strejf mineralitet kommer frem.

Server til: Salater, lyst kød, pizza og lette retter med pasta.

Serverings temperatur: 8-10°C

Vinen:
Den traditionelle kærre, som er vist på etiketten, symboliserer, at de gamle traditioner holdes i hævd hos producenten. Druerne til El Volquete Verdejo dyrkes uden brug af insekt- eller ukrudts midler, høstes manuelt og bringes hurtigt til vineriet efter høsten. Efter presning gæres vinen ved lav temperatur under kontrollerede forhold. Det hele sker i tanke af rustfrit stål. Efter gæring klares og filtreres vinen inden tapning på flasker.

Producenten:
Spanish Palate er grundlagt med formålet at finde og under ét tag samle et udvalg af Spaniens skjulte skatte fra små, uafhængige vinerier. I hver enkelt vin træder regionens særlige karakter frem på bedste vis og giver vinene sjæl. I La Mancha har Spanish Palate indgået samarbejde med to familier, der har årelang erfaring med dyrkning af druer og vinfremstilling. Terrænet er fladt med åbne vidder, og klimaet er varmt med sparsomt regnfald. Her er stor forskel i dag- og nattemperatur, og vinstokkene, som har tilpasset sig klimaet, giver druer, der er sprængfyldt med smag.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:El Volquete Verdejo white
Din bedømmelse