Eiswein Grande Cuvee, Andert

Sød og lækker med fersken, appelsiner og sød frugtsyre.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
920061
159,75 kr
Den umulige vin, hvor druerne skal være sunde, af høj kvalitet og hænge indtil frosten når ned på minus 8 grader celcius. Når det lykkes, så spiller englene den sang du finder her i flasken.

Intens bouquet af søde ferskner, appelsiner og blomster.
Smag: Super koncentreret og med høj intens af sødme. Frugtsyren er hele essensen, og den skaber den unikke balance i denne eiswein.

Serverings temperatur: 10-11°C

Vinen:
I modsætning til andre søde dessertvine som f.eks. Sauternes, er druerne, der bruges til fremstilling af Eiswein, ikke angrebet af Botrytis. Temperaturen skal på høst tidspunktet være minimum minus syv grader. Ved høsten af druerne til denne Eiswein Riesling lå temperaturen på minus otte grader, og mostvægten udgjorde 170 grader Öchsle. Druerne bringes straks til presning, mens de stadig er frosne. Ved fremstillingen af Eiswein er udbyttet af mosten blot 20% i forhold til normalt høst udbytte. Vinifikationen finder sted på rustfri ståltanke. Når gæringen er forbi, lagres vinen på rustfri ståltanke, inden den tappes på flaske.

Vin huset:
Weingut Josef Andert ligger i Østrigs østlige del, på østbredden af søen Neusiedler, hvor mikroklimaet egner sig storartet til dyrkning af hvidvine.

Josef Andert råder over 9 ha vinmarker. Hovedparten, nemlig 7 ha, er hvidvin, og kun 2 ha er rødvin. Josef Andert er en yderst talentfuld vinmager med en livslang erfaring indenfor vin. Med dygtighed og stor erfaring fremstiller Josef Andert fortræffelige vine med markant druekarakter og renhed i smagen.
Specifikationer
Årgang 1990
Alkohol i procent 14 %
Indhold 37.5 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Eiswein Grande Cuvee, Andert
Din bedømmelse