Dos Maderas rom 5+3

Harmonisk blød afrundet smag fra Dos Maderas 5 + 3 med en anelse tørhed i stilen, dog harmoner det rigtig godt med vanilje og lette sherry noter fra fadlagringen..
På lager
SKU
21807
319,75 kr
Dos Maderas 5 + 3 er afrundet og blød, men en anelse tør i stilen dog harmoner det rigtig godt med vanilje og lette sherry noter fra fadlagringen.

Efter Master blenderen har udvalgt fade i Barbados og Guyana er blandingen lagret 5 år i Caribien.

Efter lagrings processen bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 3 år i særlig udvalgte egetræs fade, som har været brugt tidligere til at modne den internationale prisvindende sherry ”Dos Cartados” Oloroso som er certificeret og godkendt af DO-Jerez – Xéres Sherry til at have en gennemsnits alder på 20 år.

Huset blev grundlagt i 1877 af Sir Alexander Williams, en stor beundrer og connaisseur af sherry – og Arthuur Humbert, specialist i internationale relationer. I 1960’erne besluttede José, Nicolás, Jesús og Angel, som var medlemmer af Medina familien og arbejdede på andre Jerez vinhuse, at arbejde på at starte eget vinhus: José Medina y Compañia. Seneste tilegnelse var Williams & Humbert, som nu lægger navn til alle Medina virksomhedens aktiviteter. Huset har vundet stort anerkendelse for deres sherry, brandy og rom

Specifikationer
Alkohol i procent 37,5 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dos Maderas rom 5+3
Din bedømmelse