Dos Maderas Double aged rom 5+5 Caribien

Blød og delikat med smag af rosin, figner og vanilje i denne rom fra Barbados og Guyana som er lagret i Caribien i 5 års og senere i Spanien i 5 år.
På lager
SKU
21814
394,75 kr
Smag: Lækker harmonisk rom hvor rosiner og figner blander sig fabel agtig med vanilje fra fadet.

Master blenderen udvælger mellem de mest eksklusive rom fra Barbados og Guyana. Når den perfekte blanding er fundet, lagre man rommen 5 år i Caribien.
Efter denne del af lagrings processen, bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 3 år i særlig udvalgte egetræs fade, som har været brugt tidligere til at modne den internationale prisvindende sherry ”Dos Cartados” Oloroso og for at fuldende denne rom bliver den til sidste lagret 2 år på den tungere mere fyldige ”Don Guido” Pedro Ximenez sherry, begge certificeret og godkendt af DO-Jerez – Xéres Sherry til at have en gennemsnits alder på 20 år.

Til sidst lagrer man rommen i Pedro Ximénez fade som giver den rav farven.

Huset blev grundlagt i 1877 af Sir Alexander Williams, en stor beundrer og connaisseur af sherry – og Arthuur Humbert, specialist i internationale relationer. I 1960’erne besluttede José, Nicolás, Jesús og Angel, som var medlemmer af Medina familien og arbejdede på andre Jerez vinhuse, at arbejde på at starte eget vinhus: José Medina y Compañia. Seneste tilegnelse var Williams & Humbert, som nu lægger navn til alle Medina virksomhedens aktiviteter. Huset har vundet stort annerkendelse for deres sherry, brandy og rom
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dos Maderas Double aged rom 5+5 Caribien
Din bedømmelse