Diplomatico No 1 Batch kettle rum Distillery Collection

Diplomatico No 1 er fra batch No 6 og destilleret marts 2011. Meget stor bouquet af lækre duft noter med kirsebær og jordbær hvor en strejf af banan kommer og i smagen opleves en sødme og blødhed med tropiske frugter.
På lager
SKU
626747
499,75 kr
Duft: Meget stor bouquet af frugt agtige noter af kirsebær og jordbær blandet med vanilje og et strejf af banan.

Smag: Velafbalanceret med først sødme efterfulgt af modne tropiske frugter hvor eftersmagen er sød og blød i kølig afslutning.

Batch Kettle-destillation blev indført på Diplomáticos La Miel-destilleri i 1959. Dette halvindustrielle destillationssystem stammer oprindeligt fra Canada, hvor det blev anvendt til produktion af amerikansk whisky.

Ved hjælp fra den bedste type sukkerrør fra Venezuela, modnes dette unikke destillat på fade af amerikanske hvid eg, som tidligere er blevet brugt til at modne Bourbon og skotsk whisky. Dette resulterer i en lækker kompleks rom med mellemhøj fyldighed.

Denne destillation giver et destillat, som efter modningen tilfører rommen en meget elegant og rig næse, som kombinerer aromaer af vanilje, søde frugtagtige noter af kirsebær, jordbær og et strejf af banan. Velafbalanceret på ganen med en sød forsmag efterfulgt af modne tropiske frugter. Finishen er blød, sød og lidt kølig med en ballanceret eftersmag.

Specifikationer
Alkohol i procent 47 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Diplomatico No 1 Batch kettle rum Distillery Collection
Din bedømmelse