Da Mhile økologisk blended

Da Mhile organic blended er komplet naturlige produkter.
På lager
SKU
501024
899,75 kr
Blended af 30 % fra den originale 1992 Da Mhile destilleret på Springbank og 70 % original grain Whisky destilleret på Loch Lomond.

Dà Mhìle Økologisk Blended
Dà Mhìle er specialiseret i produktion af fremragende organiske spiritus, herunder gin, likør og whisky. Denne blend er fremstillet ved anvendelse af 30% Springbank single malt og 70% Loch Lomond organisk korn whisky.
DÀ MHÍLE var verdens første der har lavet en single malt Scotch 1992 organisk whisky.
Dà Mhìle mission er at blive en af de få single whisky destillerier i verden og at følge deres etos for bæredygtighed og økologisk landbrug. Dà Mhile Distillery blev grundlagt i 2012 på grundlæggernes familien gård i Ceredigion, West Wales - men det var ikke begyndelsen, deres historie starter mange år tidligere. På vej tilbage i 1992 bestilte, John Savage-Onstwedder, en af grundlæggerne af den berømte Teifi Farmhouse Cheese og en økologisk landmand, et besøg på det verdens berømte Springbank Distillery i Campbeltown, Skotland for at producere verdens første organiske whisky i den moderne æra. Denne engang special-whisky blev destilleret for at fejre det ivrige efterspurgte nye årtusinde. Dà Mhìle (udtales da-vee-lay) er Gaelic for 2000.
Springbank lavede 15 hogsheads (tønder) ud af de 11 tons økologisk byg, som John specielt havde leveret til destilleriet. Af disse 15 hogsheads blev der brugt otte i den første aftappning i 1999. De resterende hogsheads er nu eftertragtede af samlere.
Flaske nummer 1000 var begavet til HRH Prince Charles
I 2008 ansøgte John om et destillationslicens til at købe en 350 liters topmoderne kobberpotte. På det tidspunkt fastsatte reglerne, at den mindste pot-still, for hvilken en licens kunne udstedes, kunne være 1800 liter. Han fik første destillationslicens udstedt til en 350 liter i Storbritanniens historie.
Destilleriet drives af Johns ældste søn, John-James. Hans første produkt, en økologisk orange likør, kaldet Dà Mhìle Orange 33, vandt en True Taste Award for sin første batch!
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Da Mhile økologisk blended
Din bedømmelse