Cremant D´Alsace Demi Sec Mure

Frisk og fyldig med sødme og frugt af pære, ferskner og abrikoser i vel afbalanceret mousserende vin med delikate bobler og god længde i eftersmagen. Et glas som aperitif går ikke af vejen eller til frugt desserter.

På lager
SKU
361
179,75 kr
Pressen:
FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Cremant d´Alsace i Demi Sec udgave med intens aromatisk næse og sprød mund med delikat underspillet sødme og toner af kvæde, pære, fersken og abrikos. Super lækker vin til terrassen en varm sommeraften." (25-04-2016)

AOV.dk - 5 stjerner - "Frisk, fyldig og læskende, flot vin. God duft af nybagt brød, æbler og parfumeret muscat. Fyldig vin. Flot balance mellem sødme og syre der gør vinen læskende. Gode vedvarende bobler. En rigtig terrassevin." (18-06-2015)

VinAvisen - 5 stjerner - "En rigtig sommer-vin, når der skal bobler i glassene. Den dufter af kvæde og grønne druer og smager frisk og lifligt af modne sommeræbler og hyldeblomster. Det er en ualmindelig lækker mousserende vin med et lille touch af sødme, der uden tvivl gør, at vinen appellerer til alle aldre. Den kan bruges både som apéritif eller som ledsager til friske sommerbær - uden sukker..." (Uge 23 / 2015)
Specifikationer
Alkohol i procent 11,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cremant D´Alsace Demi Sec Mure
Din bedømmelse