Tilbud

Cremant d´Alsace Brut Lentz

Crémant d’ Alsace har vundet guldmedalje i Paris i 2018. En sand lækkerbisken med tilpas syre og friskhed. Oplagt ledsager til eftermiddags hygge med lidt tapas og meloner eller bare til at nyde en dejlig dag
På lager
SKU
45438
129,75 kr
  • Køb 2 for 110,00 kr pr styk og spar 15%
Duft: Yderst elegant med noter af hindbær og nødder.

Smag: Flot balanceret og vedholdende med en behagelig syre, der gør vinen frisk og delikat.

Server til: Crémant d’Alsace Brut Lentz som aperitif, velkomst, tapas og til desserter.

Serverings temperatur: 8-10°C

Vinen:
Crémant d’Alsace Brut Lentz er fremstillet på basevin lavet på Pinot Blanc. Efter den traditionelle gæring lagres vinen i flasken med bundfald, og flaskerne drejes langsomt fra liggende til vandret position, så bundfaldet samles i flaskehalsen og kan skydes ud ved ”dégorgement”, som også bruges ved fremstilling af Champagne.

Vin husets område:
Alsace-området er kendt for sine friske elegante vine. Vine som vi i Danmark altid har foretrukket, som vores sommervine, i haven, på frokostbordet og til f.eks. fisk og skalddyr.
Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord til Mulhouse i syd og afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind. Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cremant d´Alsace Brut Lentz
Din bedømmelse