Cotswolds Founder`s Choice 60,5 % Cask Strength Batch 4/2019

Tønderne er designet af deres gode ven Dr Jim Swan, hvis hukommelse de dedikerer denne specielle aftappning. Dr Swan’s proces åbner træet, hvilket giver mulighed for at udtrække masser af smag og farve. Masser af kokosnød og vanilje fra den amerikanske egetræ. Dybe toffee og karamelnoter fra de kulnede fade. Det samlede billede giver en balance, dyb smag og rig farve, der normalt er forbundet med meget ældre whisky.
På lager
SKU
511095
599,75 kr
Duft: Tør hø og skåret træ med mørk chokolade og der kommer tørrede figner og blommer i sød sirup.

Smag: Varm af korn og toast med masser af friske røde frugter der er i harmoni med kokosnød og vanilje.

Eftersmag: Krydret eg masser af tørret frugt og en dvælende tør nødde agtig note.

Cask strength 60,5 % Batch no 04/2019

Cotswolds Whisky er produceret fra ”grain to glas” på stedet i Cotswolds. Der bruges 100% lokalt dyrket byg der gulv-maltes i fire hele dage og der destilleres 2 gange.
Whiskyen lagres i first-fill ex-bourbon barrel og brugte rødvins fade, hvorefter den hældes på flaske, alt sammen på destilleriets matrikkel nummer.

Denne Cask Strength fra Cotswolds Distillery er fra grundlæggeren Dan’s foretrukne fade: Renset, ristet og kullede amerikanske egetræs fade med rødvins touch. Disse unikke og aktive fade giver en rig og intens modning i destilleriets frugt agtige ånd. Toffee, eg og røde frugter, med en smuk dyb farve.

Specifikationer
Alkohol i procent 60,5 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cotswolds Founder`s Choice 60,5 % Cask Strength Batch 4/2019
Din bedømmelse