COTIS PRIMITIVO DI MANDURIA, Pietra Pura
Intens og fyldig med bouquet af smags oplevelser man ikke glemmer.
På lager
SKU
8752
299,75 kr
Duft: Fyldig og intens og byder modne kirsebær og blommer.
Smag: Duften går igen i smagen og man oplever et væld af modne kirsebær, blommer og noter af kakao og vanilje. En robust og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.
Server til: Simreretter med oksekød, kød med god sovs, vildt og tørre oste.
Serverings temperatur: 16-18°C
Vinen:
Pietra Pura Cotis er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation med temperaturkontrolleret gæring, hvorefter den lagres 12 måneder på franske egetræs fade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chefvinkyper, Luca Francioni.
Vin huset:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.
Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.
Smag: Duften går igen i smagen og man oplever et væld af modne kirsebær, blommer og noter af kakao og vanilje. En robust og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.
Server til: Simreretter med oksekød, kød med god sovs, vildt og tørre oste.
Serverings temperatur: 16-18°C
Vinen:
Pietra Pura Cotis er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation med temperaturkontrolleret gæring, hvorefter den lagres 12 måneder på franske egetræs fade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chefvinkyper, Luca Francioni.
Vin huset:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.
Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.
Årgang | 2016 |
---|---|
Alkohol i procent | 14,5 % |
Indhold | 75 cl |
Druer | Primitivo di Manduria |
Skriv din egen anmeldelse