COTIS PRIMITIVO DI MANDURIA, Pietra Pura

Intens og fyldig med bouquet af smags oplevelser man ikke glemmer.
På lager
SKU
8752
299,75 kr
Duft: Fyldig og intens og byder modne kirsebær og blommer.

Smag: Duften går igen i smagen og man oplever et væld af modne kirsebær, blommer og noter af kakao og vanilje. En robust og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.

Server til: Simreretter med oksekød, kød med god sovs, vildt og tørre oste.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
Pietra Pura Cotis er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation med temperaturkontrolleret gæring, hvorefter den lagres 12 måneder på franske egetræs fade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chefvinkyper, Luca Francioni.

Vin huset:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Primitivo di Manduria
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:COTIS PRIMITIVO DI MANDURIA, Pietra Pura
Din bedømmelse