-23%

Cotis Pietra Pura

Intens og fyldig med bouquet af smags oplevelser man ikke glemmer.
På lager
SKU
8752
Tilbudspris 230,00 kr Normalpris 299,75 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Duft: Fyldig og intens og byder modne kirsebær og blommer.

Smag: Duften går igen i smagen og man oplever et væld af modne kirsebær, blommer og noter af kakao og vanilje. En robust og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.

Server til: Simreretter med oksekød, kød med god sovs, vildt og tørre oste.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
Pietra Pura Cotis er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation med temperaturkontrolleret gæring, hvorefter den lagres 12 måneder på franske egetræs fade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chefvinkyper, Luca Francioni.

Vin huset:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Primitivo di Manduria
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cotis Pietra Pura
Din bedømmelse