Cotes de Provence Rosé, Père Anselme

Fra de 20 år gamle vinstokke kommer denne lækre frugtfyldte rose lavet på 3 forskellige druer. Perfekt ledsager til lette salater, aperitif eller blot til at nyde alene.
På lager
SKU
12625
119,75 kr
Père Anselme, Côtes de Provence Rosé, fremstår med en smuk, lys rosé farve med laksefarvede reflekser.
De fremtide leveringer bliver i alm. flasker.
Duft: Den flotte laksefarvet føler man springer op af glasset med sommerens friske skær.

Smag: Meget behagelig tør med god frugtfyldt afslutning.

Server til: Lækker til terrassen med lidt frisk tapas anretning, lette fiskeretter eller en god salat.

Serverings temperatur 8-10ºC.

Vinen:
Vinmarkerne er beplantet med følgende druesorter: 60% Grenache, 30% Cinsault og 10% Syrah. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på ca. 20 år, og yder et årligt høstudbytte på 45 hl pr. ha. Druerne høstes fuldmodne i slutningen af august og i begyndelsen af september.

Vinificationen finder sted på rustfrie ståltanke, og foregår efter de mest moderne principper. Efter plukningen bringes druerne hurtigt til presning mosten køles ned, og gæringsprocessen begynder. I de første dage bliver drueskallerne i den gærende most, indtil den har opnået den rette farve. Gæringen fortsætter ved en lav, kontrolleret temperatur, som ikke overstiger 18 grader, for at bevare druernes fine smag og frugt i den endelige vin. Vinen er slots aftappet.

I det sydlige Frankrig ned mod Middelhavet og den italienske grænse ligger Côtes de Provence, et smukt solbeskinnet landskab. Allerede for 2600 år siden plantede de første græske kolonister deres vinstokke i Provence´s jord.

Père Anselme er en producent, der hovedsageligt slår sine folder lidt længere nord på i Rhônedalen, her i Provence laver han en klassisk rosé med elegancen i behold.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cinsault, Grenache, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cotes de Provence Rosé, Père Anselme
Din bedømmelse