Corvina Rosso Veronese Bixio

En fremragende og fyldig varm vin med intense frugt noter og fine krydderier fra Valpolicella-distriktet. Et godt glas til vildt og grillens retter.
På lager
SKU
8602
99,75 kr
Duft: Intens og frugtrig med fine krydrede toner.

Smag: Her opleves vinen fyldig, varm og intens.

Corvina Rosso Veronese er til: Grillet kød, vildt og lagrede oste.

Vinen:
Fremstillet på 100% Corvina Veronese-druer. Som ved fremstilling af Amarone høstes druerne ved optimal modenhed og lægges derefter til tørre på måtter, der er særligt egnede til dette. Druerne presses derefter let og fermenteres efterfølgende på egetræsfade. Efter endt fermentering lagrer vinen på kirsebærfade i 6 måneder, hvorefter den tappes på flaske.

Vinhuset og området:
Corvina IGT Verona fremstilles på en af Bixio-familiens vingårde, Badin Agricultural Company, i Valpolicella-distriktet i det nordlige Italien. Her byder det bakkede landskab på perfekte betingelser for de lokale druesorter, bl.a. Corvina som bruges til denne unikke vin. Området er kendt af mange danskere, når ferien holdes øst for Gardasøen. Her er bakket og varmt, og jorderne yder optimale forhold til de lokale druesorter. Her, som andre steder i Italien, fremstilles de bedste vine på druesorter, der er tilpasset mikroklimaet. Jorden består af tør kalksten, som hviler på en hård undergrund af kalksten, et veldrænet og meget frugtbart voksested for Valpolicella-distriktets klassiske druesorter.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Corvina
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Corvina Rosso Veronese Bixio
Din bedømmelse