Rose Corbelli Rosato d`Italia

Oplev den friske duft fra hvidvin og den frugtrige smag fra rødvin. Duft af hindbær og pærer, hvor der i smagen kommer mandarin og vandmelon blandes med et hint af søde, hvide blomster med let hints mineralitet.
På lager
SKU
220016
79,75 kr
Duft: Op af glasset strømmer en duft af hindbær og pærer.

Smag: Her er en del mandarin og vandmelon blandet med et hint af søde hvide blomster. Smagen rundes af med en let mineralitet.

Server til: Salater, fiskeretter og lette forretter.

Serverings temperatur: 8-10°C.

Vinen:
Corbelli Rosato fremstilles efter den traditionelle metode, hvor mosten gæres sammen med drueskindet indtil vinen har opnået den ønskede farve, i dette tilfælde den lyse laksefarve. Vinen hældes på andre rustfrie ståltanke for at færdiggøre gærings processen. Denne klassiske metode gør, at den liflige duft fra hvidvin kombineres med den elegante friskhed fra en ung rødvin.

Castellani-familien har produceret vin i Toscana siden 1903. Her skaber de vine af høj kvalitet ud fra troen på, at ”kvaliteten af vinen begynder i vinmarken”. I de sidste 25 år har familien forfinet teknikkerne i deres over 1000 ha. vinmarker for at opnå endnu højere kvalitet. Alt dette for at Castellani altid vil blive associeret med uforglemmelige vine.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rose Corbelli Rosato d`Italia
Din bedømmelse