CORBELLI Grillo og Pinot Grigio

Aromatiske Grillo og de eksotiske frugter i Pinot Grigio i dejlig kombination
På lager
SKU
220030
79,75 kr
Corbelli Grillo/Pinot Grigio fremstår gylden gul i glasset. Duften er frisk og frugtrig med noter af ananas, citrus og grapefrugt. Den frugtrige smag er forfriskende og elegant.

Velegnet til et bredt udvalg af fiskeretter og fjerkræ samt som aperitif.

Serveres ved 8-10°C.

Druerne til denne vin kommer fra Sicilien, hvor begge druetyper har optimale vækstbetingelser pga. middelhavsklimaet og den enestående jord i det sydlige Italien. Druerne presses let og ligger på mosten ved lav temperatur. Klaring sker ved 14-15ºC. Det rene produkt filtreres og gæres ved 16-18ºC. Når den perfekte gæring er opnået, lagres vinen på tanke ved en konstant lav temperatur før vinen tappes på flasker.

Castellani-familien har produceret vin i Toscana siden 1903. Her skaber de vine af høj kvalitet ud fra troen på, at ”kvaliteten af vinen begynder i vinmarken”. I de sidste 25 år har familien forfinet teknikkerne i deres over 1000 ha. vinmarker for at opnå endnu højere kvalitet. Alt dette for at Castellani altid vil blive associeret med uforglemmelige vine.

Castellani har også projekter kørende i flere andre regioner i Italien. Her arbejder de sammen med stærke lokale kræfter, og får det bedste ud af de enkelte regioner.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Grillo
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CORBELLI Grillo og Pinot Grigio
Din bedømmelse