Copper Lane Reserve Shiraz-Merlot W.O. Swartland

Saftig frugtig smag med en elegant og let syrerig frugt i afslutningen. Vinen er fremstillet på Shiraz- og Merlot-druer. Shiraz-druerne bidrager med kraft og fylde, mens Merlot-druerne sikrer en blød og behagelig vin. Druerne er særligt udvalgt og dens blanding gør at den vil falde i manges smag og kan bruges til meget mad eller et glas i utide.
På lager
SKU
520235
99,75 kr
Copper Lane Reserve Shiraz/Merlot er intens rød med en næsten sort kerne.
Duft: Her strømmer noter af modne sorte bær, lakrids og varme krydderier op fra glasset.

Smag: Vinen opleves vinen fyldig og flot balanceret og man oplever de samme noter som i duften suppleret med hints af peber og flot integrerede tanniner med alt Sydafrikas kraft og varme i et glas vin som bliver hængende i munden længe efter den sidste tår er drukket.

Server til: Rød bøf, krydrede gryderetter, lagrede oste eller som et glas i utide.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen er fremstillet på Shiraz- og Merlot-druer. Shiraz-druerne bidrager med kraft og fylde, mens Merlot-druerne sikrer en blød og behagelig vin. Druerne er særligt udvalgt af specialiserede vinmagere og høstes, når de er perfekt modne for at sikre en vin i fuldkommen balance. Vinificeringen, som er traditionel, foregår på rustfrie ståltanke for at frembringe en vin, der emmer af moden frugt, og som har en fin lille sødme i en ellers kraftfuld smagsoplevelse.

Området og producenten:
I Sydafrika vokser busken "Rhino" vidt og bredt og mørkner landskabet, så det på afstand syner næsten sort. Dette fænomen har givet navn til området Swartland, der kan oversættes direkte til "sort jord", og herfra stammer druerne til Copper Lane. Swartland ligger ca. 50 kilometer nord for Cape Town og er i dag et af de nye og spændende områder i Sydafrika. Vinene fra området bliver med god grund stadig mere kendt. I Swartland produceres vine med masser af typicitet af særdeles høj kvalitet, der viser alle de kvaliteter Sydafrika står for, når det kommer til vinproduktion.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 15 %
Indhold 75 cl
Druer Merlot, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Copper Lane Reserve Shiraz-Merlot W.O. Swartland
Din bedømmelse