Copper Lane Reserve Rose Pinotage Syd Afrika

Sprød og lækker rosévin med en frisk smag af kølig frugt. En flot eksponent for Pinotage-druen, som af mange regnes for Sydafrikas nationaldrue. En perfekt vin til en sommerdag på terrassen.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
700260
99,75 kr
Sprød og lækker rosevin med frisk smag af kølig frugt. Flot eksponent for Pinotage-druen og en perfekt vin
til en sommerdag på terrassen

I glasset:
Copper Lane Pinotage Rosé har en fræk pink farve med smukke solgyldne reflekser. Duften er sprængfyldt af modne røde jordbær og kirsebær. Smagen er sprød og frisk af sydafrikansk sol med søde modne frugter og en dejlig lang eftersmag.

Nyd Copper Lane Pinotage Rosé til lyse kødretter, salater eller hvis du bare ønsker en smag af sol og sommer.

Serveres ved 8-10°C.

Vinen:
Copper Lane er fremstillet 100% på Pinotage-druer, som er nøje udvalgt fra bush-vinstokke af dedikerede og specialiserede vinmagere. “Reserve”-stilen opnås ved at druerne høstes mere modne end normalt for rosévine. Mosten gæres ved kølig temperatur i tre uger for at bibeholde den friske frugtsødme i vinen. Når vinen har opnået det ideelle alkohol- og sukkerniveau stoppes gæringen og således sikres en vin med perfekt frugt og friskhed.

Området og producenten:
I Afrika vokser busken “Rhino” vidt og bredt og mørkner landskabet, så det på afstand syner næsten sort. Dette fænomen har givet navn til området Swartland, der kan oversættes direkte til “sort jord”, og herfra stammer druerne til Copper Lane. Swartland ligger ca. 50 kilometer nord for Cape Town og er idag et af de nye og spændende områder i Sydafrika. Kendskabet til vinene fra området udbredes til stadighed og ikke uden grund. I Swartland produceres nemlig vine med masser af karakter og særdeles høj kvalitet. Vine, der viser alle Sydafrikas kvaliteter, når det drejer sig om vinproduktion.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Pinotage
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Copper Lane Reserve Rose Pinotage Syd Afrika
Din bedømmelse