Copper Lane Premium Reserve, Cabernet Sauvignon

Fyldig og elegant med koncentreret Cabernet Sauvignon karakter med perfekt afslutning af lækre krydrede toner fra lagringen.
Et godt valg til grillmad og kalvekød selv tll lam vil den kunne være god til.
På lager
SKU
520754
150,00 kr
Duft: Bouqueten er stor og tæt af solbær, jordbær og blåbær.

Smagen: Fyldig og koncentreret med en elegance fra Cabernet Sauvignon druen, hvor duft noterne går igen i smagen, bærrene er dominerende og suppleres flot af fine egetræs toner og et let krydret præg fra fadlagringen.

Serveres til: Copper Lane Premium Reserve er en oplagt ledsager til grillmad, kalvekød, lam og et bredt udvalg af oste.

Serverings temperatur: 16-18° C

Vinen:
Copper Lane Premium Reserve er lavet på særligt udvalgte Cabernet Sauvignon-druer, som høstes fra veldrænede vinmarker med skiffer- og granitpræget jordbund. Det hårde underlag giver stærke og spændstige stokke og dermed høj intensitet i druerne. Druerne plukkes i slutningen af marts i de tidlige morgentimer og bringes direkte til vineriet. Her presses de let, og gennemgår efterfølgende en 36 timer lang udblødning, hvorefter den gærer ved kontrollerede temperaturer i rustfri ståltanke. Vinen hviler i tre måneder i tankene og når den er faldet til ro, lagres den nænsomt på egetræ i otte måneder og opnår hermed den høje kvalitet.

Vin huset:
I Afrika vokser busken “Rhino” vidt og bredt og mørkner landskabet, så det på afstand syner næsten sort. Dette fænomen har givet navn til området Swartland, der kan oversættes direkte til “sort jord”, og herfra stammer druerne til Copper Lane. Swartland ligger ca. 50 kilometer nord for Cape Town og er idag et af de nye og spændende områder i Sydafrika. Kendskabet til vinene fra området udbredes til stadighed og ikke uden grund. I Swartland produceres nemlig vine med masser af karakter og særdeles høj kvalitet. Vine, der viser alle Sydafrikas kvaliteter, når det drejer sig om vinprodukti:
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 15 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Copper Lane Premium Reserve, Cabernet Sauvignon
Din bedømmelse