Champagne Comte De Marne Rose Grand Cru, Charles Mignon

Champagne rose med kompleksitet og kraft nok til at følge med det bedste mad.
På lager
SKU
63406
750,00 kr
Charles Mignon, Comte de Marne, Rosé Grand Cru er flot laksefarvet i glasset med en fin konstant mousse.

Duft: Jordbær, brombær og friske røde bær kommer flot op af glasset

Smag: Dejlig balance mellem varm frugt og en elegant mousse.

Champagnen:
Comte de Marne Rose er fremstillet af 55% Pinot Noir og 45% Chardonnay, heraf kommer de 15% fra den meget berømte rødvins by Bouzy. Kombinationen aaf de 2 druer har givet god kraft og potentiale til, at champagnen kan udvikle sig i op til 10 år under optimale betingelser.

Champagne huset:
Charles Mignon er beliggende i Epernay, en af de vigtigste byer i Champagne regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden og Bruno Mignon sørger for at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen og her får Champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Comte de Marne cuvéerne er topserien fra Charles Mignon. Navnet stammer fra en gammel adelsmand som giftede sig ind i Mignon familien i 1893 og i 1998 startede Mignon produktionen af denne serie i hans ære. Alle vinene i denne serie er fremstillet med de bedste udvalgte druer, fra de bedste parceller og vinificeret under nøje overvågning. Alle vine tappes i tunge antikke flasker med individuel nummerering. Grand Cru er en betegnelse der i Champagne tildeles til de enkelte marker. Markerne gives point for deres fortræffeligheder inden for forskellige underkategorier, lige fra hældningsgrad, soltimer og druesort til udbytte. Kun ganske få marker tildeles de maksimale 100% som der skal til for at være Grand Cru. Niveauet under dette betegnes som Premier Cru og er dækkende for marker med minimum 95%.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Champagne Comte De Marne Rose Grand Cru, Charles Mignon
Din bedømmelse