Colombard Chardonnay Hillside Vally Californien

Sprød og frisk med noter af sødme i Hillside Valley med de 2 druer Colombard og Chardonnay. Lækker indbydende frugtrig bouquet med toner af citrus, blomster og fine hints af urter i duft og smag en vin med en delikat og harmonisk karakter. Her er vin for pengene.

På lager
SKU
620652
59,75 kr
Duft: Lækker indbydende frugtrig bouquet med toner af citrus, blomster og fine hints af urter.

Smag: Her går noterne fra duften igen, den opleves frisk og flot afrundet med kombinationen af den friske frugt fra Chardonnay-druerne og syre fra Colombard-druerne som har givet en vin med en delikat og harmonisk karakter.

Server til: Alt godt fra havet, mellemlagrede oste og rigtig mange salater.

Serverings temperatur: 8-10°C

Vinen:
Hillside Valley er fremstillet på de to hvidvins-druer Colombard og Chardonnay, der er nøje udvalgt af vinmageren og høstet ved optimal modenhed. Efter høsten er druerne bragt til vineriet, hvor de presses let inden vinen gæres. Gæringen foregår ved kontrolleret temperatur i store rustfrie ståltanke for at bevare så meget af druernes friskhed, typicitet og smag som muligt i den endelige vin.

CO2 - Miljøvenlig
Transport af vin i bulk fra oprindelses landet til aftapning i Danmark udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske. I anerkendelse af det reducerede CO2-aftryk, men også sikringen af vinens kvalitet samt de økonomiske fordele ved transport af vin i bulk.

Vin området:
Druerne til Hillside Valley er hovedsageligt dyrket i Californiens største vinområde Central Valley, der er beliggende ca. 100 km øst for San Francisco. Central Valley er udover at være et stort vinområde også hjem for nogle af USA’s største agrikulturelle områder, der brødføder store dele af landet. Central Valley er domineret af vide flade sletter omringet af bakker og danner således perfekt grund for vindyrkning med optimal dræning og udprægede muligheder for kvalitetskontrol.

Klimaet i Central Valley er varmt og tørt om sommeren og køligt og fugtigt om vinteren, hvor tåge er en fast del af årstiden. Dette er med til at sikre druer der modner optimalt hen over året, og som har kæmpet for føden i de tidlige vækstmåneder. Som følge heraf høstes der druer med masser af intensitet og typicitet, druer der danner grund for vine af høj kvalitet.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Colombard Chardonnay Hillside Vally Californien
Din bedømmelse