Cognac XO Pasquinet

XO Pasquinet opleves blød og afrundet med en harmonisk balance mellem aromatisk fylde og styrke. En intens smag af kandiseret frugt, kakao og cedertræ afsluttes af en udsøgt og behagelig lang eftersmag. Nydes alene eller sammen med en god cigar men kan også bruges med behag til desserter.

På lager
SKU
347118
599,75 kr

Duft: Kompleks duft af kandiseret frugt med abrikos og kirsebær, der er blandet med appelsin og kokosnød og afsluttes med delikate noter af nelliker, violer og sort peber.


Smag: XO Pasquinet opleves blød og afrundet med en harmonisk balance mellem aromatisk fylde og styrke. En intens smag af kandiseret frugt, kakao og cedertræ afsluttes af en udsøgt og behagelig lang eftersmag.


Pasquinet XO Cognac går rigtig godt i spænd med desserter, men kan så sandelig også nydes alene eller med en cigar.


Serveres ved 20°C helst i et tulipanformet glas for at få det fulde udbytte af både duft og smag.


Cognac:
Den dobbelte destilleringsproces "Charentaise" blev skabt i det 18. århundrede og er specielt beregnet til fremstillingen af cognac. Når druemosten har gennemgået den alkoholiske gæring, bliver vinen destilleret ad to omgange i en kobberkedel. Herved opnås den destillerede "eau-de-vie", hvorfra "hjertet", som kaldes, "Bonne Chauffe", udtages og efter lagring bliver til det endelige produkt: Cognac.


Som mange andre cognacproducenter blander Pasquinet cognac fra flere årgange for at opnå de bedste slut produkter. At lave den rette blanding er en kunst og giver Pasquinet cognac dens unikke karakter og konstante kvalitet.


Cognac huset:
Pasquinet-familiens ejendom, Domaine du Foucaudat, ligger i Juillac Le Coq, som hører under Grande Champagne appellationen. Familien betragter jorden som deres dyrebareste skat og hemmeligheden bag Pasquinets cognac er netop gemt i denne jords enestående egenskaber.


Fire generationer har efterfulgt hinanden siden grundlæggelsen af firmaet og kunsten at lave cognac er gået i arv fra far til søn, siden grundlæggeren Jean Ricard i sin tid købte Domaine du Foucaudat. I dag er fjerde generation gået ind i firmaet.

Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cognac XO Pasquinet
Din bedømmelse