Cognac Vintage 2015 Monbazillac Cask finsh 40 %

Cognac Vintage 2015 er sødmefuld og blød med tørret frugt og appelsinskal med lækre noter af kaffebønner og hints af tropisk frugt i en lækker blød smag med noter af Monbazillac vinene.
På lager
SKU
77065
685,00 kr
Camus Special Finish Vintage 2015 Monbazillac cask finish har en flot rav gul strejf.

Duft: Fyldig og karakteristisk med tørret frugt blandet med søde krydderier og appelsinskræl afrundet med raffinerede noter af ristede kaffebønner.

Smag: Noter af tropisk frugt med blomster noter i en blød og lækker struktur, der minder om den typiske smags- og duftprofil i Monbazillac-vinene.

Serverings temperatur: 10-25°C

Cognac:
Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.
Efter adskillige års lagring på egetræs fade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til cognacfadene vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til cognacfade, er de flere hundrede år gamle. Som der er tradition for i regionen, bliver Cognacen efter den første lagring hældt på fade af 225 liter, i dette tilfælde har fadene tidligere indeholdt sød vin fra Monbazillac. De små Monbazillac-fade medvirker til at give Cognacen sine komplekse smags nuancer, farve og tekstur.

Cognac huset:
Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fem generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Cyril Camus i spidsen. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cognac Vintage 2015 Monbazillac Cask finsh 40 %
Din bedømmelse