Cognac Vintage 1970 Fins Bois Maxime Trijol,

Dejlig gammel Cognac aftapning af Fins Bois fra høst året 1970. I duften kommer lækre toner af vanilje og lidt træ. Smagen er fyldig med noter af tobak, cedertræ, jasmin der blander sig med valnødder og mandler.
På lager
SKU
21711
1.999,00 kr
Duft: Her kommer lækre toner af vanilje og lette noter af lidt træ.

Smag: Her opleves bouquet af noter med tobak, cedertræ, jasmin, valnødder, mandler og en lille tone af cigarkasse.

Eftersmag: Dvælende lang med noter af vanilje i en velafbalanceret oplevelse af en Cognac i perfekt harmoni.

Cognac Maxime Trijol Vintage 1970 er enkelt fads aftapninger en sjældenhed at se fra Cognac regionen, da det – på grund af lovgivningen - er en meget besværligt proces for producenterne.

1970 Fins Bois – Cask no. 199.435 – aftappet 09.10.2013
Der er kun blevet 340 flasker af denne aftapning.

Trijol startede i 1859 hvor de installerede det første destillerings apparat, og begynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene. Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn.

Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cognac Vintage 1970 Fins Bois Maxime Trijol,
Din bedømmelse