Cognac Camus VS Elegance 50 cl.

Frisk Cognac fra Camus vanlige stil med indsmigrende blød frugt i harmoni med friske citrus noter i lækker livlig harmoni med vilde roser og nødder. Et godt glas til at nyde alene eller til kaffen.
På lager
SKU
68735
229,75 kr
Duft: Skønt blomstret og frugtrig med dejlige noter af vilde roser og modne hasselnødder.

Smag: Frugtrig med aroma af vilde roser, nødder og egetræ i let og livlig harmoni, en forfriskende anderledes cognac.

Serverings temperatur: 15-25°C

Cognacen:
Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac Bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys. Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til Cognac vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac-fade, er de flere hundrede år gamle. Efter Cognacens lagring på egetræsfadene får den en ravgylden tone og egetræets delikate duft. For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner. Camus VS er sammensat af 3 - 8 år gammel fadlagret Cognac (minimum 2½ år efter loven).

Cognac huset:
Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fire generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Jean-Paul Camus i spidsen, og han er nu ved, at oplære sine sønner i cognac-produktionens ædle kunst. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 50 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cognac Camus VS Elegance 50 cl.
Din bedømmelse