Vedrenne Hospice de Beaune Eau de Vie de Marc des 2003

Blød og rund i både duft og smag som kommer fra fadlagringen.
På lager
SKU
67049
489,00 kr
Marc de Hospices de Beaune er en klassisk Marc i både farve, duft og smag. Gyldenbrun i farven og med en blød og rund duft og smag, som begge kommer fra fadlagringen.

Nyd Marc de Hospices de Beaune ved stuetemperatur som afslutning på et godt måltid eller til en kop kaffe.

Serverings temperatur: 17-18°C

Eau de Vie de Marc des:
Denne burgundiske specialitet laves på druekvaset, som er tilbage efter presningen af druerne til vin fremstillingen. Kvaset opbevares i flere måneder beskyttet fra luft og destilleres derefter. Efter destillering opbevares Marc-en i store egetræs fade, hvor den lagrer før den frigives til salg.

Huset:
Vedrenne har lavet deres likører siden 1923 og er beliggende i Nuits-Saint-Georges i hjertet af Bourgogne og midt i Bourgognes frugthaver. Vedrenne foretrækker at bruge de frugt avlere, som dyrker frugten og bærrene økologisk. Med en omhyggelig udvælgelse af de bedste frugter og bær sikrer Vedrenne sig, at hver enkelt likør får den bedste duft og smag med den rette fylde.
Oprindeligt opnåede firmaet anerkendelse for sine enestående flødelikør Crèmes de Cassis og frugtlikører og er i dag den tredjestørste franske producent af frugtlikør og cocktaillikører. For kendere, bartendere og cocktailmixere såvel som cocktailfans er Vedrenne den ubestridte leder inden for dette segment.
Specifikationer
Alkohol i procent 45 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vedrenne Hospice de Beaune Eau de Vie de Marc des 2003
Din bedømmelse