Clan Denny 2005 Mortlach Single malt

Den dejlig sødme fra duften går igen i frisk smag med vanilje og frugter der blander sig med karamel i en medium lang eftersmag .
På lager
SKU
803044
599,75 kr
Duft: Åbner sig dejlig frisk og frugt agtig med pæredråber og sød malt der udvikler sig med vanilje noter.

Smag: Det søde fra duften bliver og blander sig med frugt der er vendt i sirup med vanilje og karamel.

Eftersmag: Medium lang men stadig malet og sød før den tørrer til urte dråber. Clan Denny 2005 er destillereret i marts 2005, flasket i maj 2017 med kun 390 flasker. Cask ref. DMG 11798

Douglas McGibbon & Co
Deres Clan Denny-sortiment er hjemsted for Single Grain Scotch Whiskys, der typisk er fra 7 år gamle til over 50 år gamle. Flasket i naturlig tætheds styrke og stolt uden farvning eller chill-filtrering er disse Små Batch-udgivelser klassisk søde og tydeligt frugt agtig.

Douglas Laing blev etableret i 1948 og er en førende skaber og leverandør af den fineste skotsk whisky med særlig fokus på håndværk , småbatch og single cask- flasker. En stolt familievirksomhed i sin tredje generation, Ved roret Douglas Laing er Fred Hamilton Laing (Fred Jr.) og hans datter, Cara Laing .deres mål er at hele tiden overgå forventningerne hos deres kunder og forbrugere over hele verden, ved at tilbyde den mest specielle, kvalitets drevne og unikke Scotch Whiskey-oplevelse.

En Familie med passion for Whisky
Fra deres mange lagre vælger de de fineste og ofte sjældneste Scotch Whisky fade fra hele Skotlands Whisky-regioner og flasker dem ved høj alkoholstyrke og uden farvning eller chill-filtrering. Ved at tilføje noget og ikke tage noget væk, tilbyder vi forbrugeren en oplevelse tæt på prøve udtagning, Whisky lige fra fadet i dybet af et koldt, mørk destilleri-lager.

Deres Specialiteter:
Single malt whisky er lavet i Skotland ved hjælp af en destillationsbproces i et enkelt destilleri
Single grain whisky:
Enkel kornet skotsk whisky fremstilles i Skotland i et enkelt destilleri, i en kontinuerlig proces, fremstillet af vand og maltet byg, med korn af andre kornarter (som kan være maltet eller umaltet).
Blended malt whisky:
Tidligere kendt i branchen som "Vatted" Malt (et udtryk, der stadig er foretrukket af alle hos Douglas Laing), adskiller Blended Malt sig fra blot "Blended" Whisky, idet den ikke indeholder Grain Whisky, og betragtes derfor bredt som en overlegen kategori.
Blended whisky:
Vores rødder har altid været fast i kunsten at blande. En blandet whisky er en, der indeholder både malt og korn whiskys fra to eller flere destillerier, og kompleksiteten ved at skabe de fineste blandinger, såsom Douglas Laing's King of Scots og vores McGibbon's Special Reserve Blends , bør ikke undervurderes.


Specifikationer
Årgang 2005
Alkohol i procent 48 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Clan Denny 2005 Mortlach Single malt
Din bedømmelse