Chianti Classico Riserva DOCG, Castellani

Elegant med smag af kirsebær og hindbær forenet med krydderi og noter af vanilje fra fadlagringen der har været 24 måneder, resultatet er en medium fyldig lækker vin til lam og rødt kød.
På lager
SKU
993088
129,75 kr
Duft: Præget af frisk sommer frugt og blomster.

Smag: Medium fyldig og elegant med noter af friske saftige kirsebær og hindbær med krydderier af sort peber og vanilje Tanniner i flot balance lang eftersmag.

Server til: Rødt kød, lam, pasta og ikke for stærke oste.

Serverings temperatur 1416°C.

Chianti Classico er produceret på 100 % Sangiovese. Druerne høstes fuldmodne i september måned.
Vinificationen er traditionel. Druerne afstilkes og skallerne roteres i den gærende most til den har opnået sin rubinrøde farve. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur, som bevarer druernes dejlige frugt i den endelige vin. Efterfølgende lagres vinen i 24 måneder på egetræs fade. Vinene stikkes sammen i god tid, inden de tappes på flaske.

Vin huset:
Chianti Classico kommer fra den nøje afgrænsede region mellem byerne Firenze mod nord og til Sienas bygrænse 50 km længere mod syd. Området er meget malerisk med store bølgende bakker og dale. Vinstokkene vokser på skråningerne side om side med oliventræer og cypresser, og på de skovklædte toppe ligger castelloer og villaer, Toscana´s vinslotte.

Specifikationer
Årgang 2008
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Sangiovese
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chianti Classico Riserva DOCG, Castellani
Din bedømmelse