Tilbud

Chianti Classico DOCG Famiglia Zingarelli Reserva Black

Masser af ren frugt en vin der bare skal prøves, men husk at dekanterer den først, for at opnå alle dens skønne sider.
På lager
SKU
8271
209,75 kr
  • Køb 2 for 175,00 kr pr styk og spar 17%
Duft: Fyldig, intens og særdeles raffineret at byde på.

Smag: Noter af solbær, kirsebær, peruviansk peber og søde krydderier. En robust men stadig elegant og dejlig varm vin, med en lang vedvarende eftersmag. Vinen bør dekanteres inden servering for at få en optimal oplevelse af vinene mange kvaliteter.

Server til: Rødt kød, stege, vildt og tørre oste.

Serverings temperatur: 18-20°C.

Her er flagskibet fra den italienske kultproducent Zingarelli. En vin der viser de mange kvaliteter Chianti Classico området har at byde på og som er vidt belønnet for sin høje kvalitet. Fremstillet på 90% Sangiovese, 5% Cabernet Sauvignon og 5% Merlot, som efter omhyggelig udvælgelse vinificeres efter traditionelle Chianti Classico metoder, Vinen lageres 2 år på franske egetræsfade og efter lagringen tappes vinen på flaske, hvor den hviler mindst 3 måneder inden den frigives til markedet.

Vinhuset:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve Le Macìe vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat diamanten i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.
Specifikationer
Årgang 2009
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chianti Classico DOCG Famiglia Zingarelli Reserva Black
Din bedømmelse