Chateauneuf-du-Pape Blanc Brotte

Fyldig og cremet flot vin med liflig elegance der afslutter med stor frugt bouquet. Vin der smager og lækker til alt godt fra havet men også en oplevelse bare at smage og nyde som aperitif
På lager
SKU
29869
299,75 kr
Vinen har en smuk lys, gylden farve med grønne reflekser.

Smag: Harmonisk og fyldig med forfriskende liflighed og elegance, afsluttet af den frugtrige bouquet.

Server til: Fisk, alt godt fra havet, ost - især gedeost og som aperitif.

Serverings temperatur 8-10°C.

Vinen:
Châteauneuf-du-Pape Blanc er produceret på følgende druesorter: 1/3 Clairette, 1/3 Grenache Blanc og 1/3 Bourboulenc. Det årlige høstudbytte er 35 hl pr. ha. Den hvide Châteauneuf-du-Pape udgør 7% af den totale produktion på ca. 100.000 hl.
De fuldmodne druer høstes manuelt, og afstilkes inden presningen. Druerne presses let og mosten opbevares køligt og får tid til at bundfælde sig til næste dag. Gæringen varer 2 uger og finder sted ved en kontrolleret temperatur på 18°C. Vinen hviler i 4 måneder, inden den tappes på flaske.

Brotte:
Châteauneuf-du-Pape-distriktet ligger omkring landsbyen af samme navn på den østlige side af Rhônefloden - 20 km nord for den gamle Paveby Avignon. Châteauneuf-du-Pape ligger på et plateau af vulkansk oprindelse, hvor jorden består af sand med et stor indhold af ler og kalk. På overfladen er jorden dækket af håndsstore sten.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Bourboulen, Grenache Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chateauneuf-du-Pape Blanc Brotte
Din bedømmelse