Bourgogne Chateau de la Charriere Pinot Noir

Let og elegant med fin rød frugtkarakter med krydderier i balance der kendetegner Bourgogne og Pinot Noir druen. En vin der nydes og hvor man oplever en lækker balanceret eftersmag.
På lager
SKU
311358
179,75 kr
Duft: Noter af friske røde jordbær, lidt våd jord bund med en dejlig friskhed.der spiller godt med den lyse farve som kendetegner Pinot Noir druen.

Smag: Elegant og let med fine rød frugt noter og krydderi med en balanceret eftersmag.

En let vin, der vil passe glimrende til lyst kød og salater med fjerkræ.

Serverings temperatur: 15-16°C

Vinen:
Druerne er høstet fuld modne med en god syre/sukker balance i slutningen af september. Vinificationen er traditionel, og gæringen finder sted på rustfri ståltanke ved en lav kontrolleret temperatur, for at bevare de dejlige frugtaromaer i den endelige vin. Efterfølgende lagres 1/3 af vinen i 6 måneder på 228 liters egetræs fade, mens resten modnes på rustfri ståltanke. I god tid inden aftapningen på flaske stikkes vinene sammen.

Vinhuset og området:
Château de la Charrierè ligger ved byen Santenay i den sydlige del af Bourgogne-distriktet, Côte de Beaune. Domainets marker ligger 250 meter over havets overflade, og dækker et areal på 15 ha, hvor jorden er sammensat af kalk og ler.

På skråningen er 2,5 ha af jorderne 100% beplantet med Bourgognes "store" rødvinsdrue, Pinot Noir. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 35 år. Det årlige høstudbytte udgør 50 hl pr. ha. Slottet er ejet af Yves Girardin, der også er ansvarlig for produktionen.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bourgogne Chateau de la Charriere Pinot Noir
Din bedømmelse