CHATEAU BEAU-SEJOUR BECOT 2007, Saint Emilion.

Modne frugter i saftig og fyldig vin.
På lager
SKU
300126
499,75 kr
Meget moden sort bærende frugt med en ristet mandel karakter meget rig, overdådig og saftig med en dejlig mundfuld tekstur på ganen.

Rødvin fra Saint Emilion i Bordeaux Frankrig, lavet med Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc i flot stil..

Château Beau-Séjour Bécot 2007, 1er Grand Cru Classé St Emilion

Château Beau-Séjour Bécot er en af ​​de førende Saint Emilion 1er Grand Cru Classé 'B'.

Michel Bécots sønner er Dominique i vingården og Gerard i kælderen der arbejder på at lave meget overdådige og elegante vine, der får den bedste kritik år efter år.

Ejendommen blev købt i 1969 af Michel Bécot, søn af en lang familie af vinproducenter. I dag er hans sønner Dominique i vingården og Gerard i kælderen ansvarlig for domænen og blev hjulpet af den berømte konsulent Michel Rolland. Selvom vinene har haft stor status siden midten af ​​1980'erne, mistede ejendommen sin første Grand Cru Classé-status i 1985, da der blev tilføjet en række ikke-store grand-vinmarker til ejendommen. Denne beslutning blev dog ændret tilbage i 1996, og i dag er Château Beau-Séjour Bécot en af ​​de førende 1er Grand Cru Classé 'B' ejendomme.
Vingård og vinfremstilling
De tyve hektar vin er plantet med 70% Merlot, 24% Cabernet Franc og 6% Cabernet Sauvignon. De vælger frugten meget moden, brug masser af ny eg (vin er modnet 18 til 20 måneder i 50 til 70% ny eg) og flaske uden tilsætninger. Dette gør huset stil meget overdådig endnu elegant og år efter år deres vine er blevet godt modtaget med kritikere.
Specifikationer
Alkohol i procent 13 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CHATEAU BEAU-SEJOUR BECOT 2007, Saint Emilion.
Din bedømmelse