Rose Chateau Barbeiranne Grenache, Cinsault, Syrah/Shiraz

Fyldig og frugtrig med dejlig balance af grapefrugt og fersken der blander sig med hindbær. som bare kan nydes som aperitif eller til salater, fisk og utal af pasta retter.
På lager
SKU
721001
149,75 kr

Duft: Delikat med grapefrugt, fersken, hindbær og violer.


Smag: Meget frugtrig med god fylde og en flot balance. Dejlig som aperitif og som ledsager til salat, fisk, pastaretter, lyst kød og bløde, cremede oste såsom gedeost.


Serverings temperatur: 8-10°C. Vinen: Denne rosé består af 60% Grenache, 30% Cinsault og 10% Syrah. Alle druerne er høstet manuelt og sorteret 2 gange, først i marken og derefter ved ankomst til vinificationshuset. Druerne macererer i rustfri ståltanke indtil mosten har fået farve nok fra skallerne. Så presses druerne og mosten vinificeres ved lav temperatur (17-18 °C) for at bevare frugt og friskhed i vinen. Inden vinen tappes, lagre den sur lies hvilket giver vinen en mere kompleks smag og større fylde I Provence, mellem Toulon og St. Tropez, ligger det skønne Château Barbeiranne. Her sørger den kompetente vinmager, Marie Noëlle Febvre, for at lave aromatiske Provencevine af høj kvalitet. Vin huset: Château Barbeirannes 34 hektar vinmarker ligger i de lave sydfranske bjerge Massif des Maures. Den stenede, ler- og kalkholdige jord er ideel til dyrkning af druer, idet ler har evnen til at holde på fugt. Sten og kalk gør jorden veldrænet og tillader vinstokkene at udvikle et dybt rodnet. Solen, varmen, jordbundsforholdene og en kølende brise fra middelhavet giver, sammen med de i gennemsnit 40 år gamle vinstokke, de perfekte betingelser for at opnå sunde, fuldmodne og koncentrerede druer.

Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Grenache/Garnacha
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rose Chateau Barbeiranne Grenache, Cinsault, Syrah/Shiraz
Din bedømmelse