Champagne Charles Mignon Sec Premium Reserve Premier Cru

Champagne i den mere eksotiske stil med noter af abrikos og forårs honning, Champagne med betegnelsen SEC er ikke den tørre Brut men mellem den og den søde Demi Sec derfor er det et godt valg som de fleste vil elske.
På lager
SKU
901
324,75 kr
Duft: Frisk duft af blomster og sødlig frugt.

Smag: Medium fylde med en frisk drue-sødme og en flot elegant afslutning.

Denne Champagne er velegnet som aperitif eller som ledsager til søde anretninger. Perfekt til kransekagen nytårsaften..

Serverings temperatur 8-10°C.

Vinen:
Vinificationen er traditionel. Den første gæring finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur. Champagnen er sammensat af 3 forskellige årgange, samt 15% Vin de Reserve. Sammensætningen sikrer, at Champagnen altid er ensartet i smagen, når den forlader huset. Den anden gæring i flasken finder sted i Charles Mignons kølige kældre. Den lave kældertemperatur giver en langsom gæringsproces i flasken, som udvikler de fineste "bobler". Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og rejses langsomt til lodret stilling, så depotet, bundfaldet, kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og "bindes" til flasken med en ståltrådsagraf. Denne SEC kvalitet tilsættes på dette tidspunkt en anelse druesukker for at få lidt mere sødme i den endelige vin.

Champagne huset:
Champagnehuset Charles Mignon ligger i den kendte Champagneby, Epernay i Marne-dalen, syd for "Champagnehovedsteaden", Reims.
Charles Mignon Premier Cru er produceret på Champagnes "store" druesorter: Pinot Noir 75% og Chardonnay 25%. Druerne er høstet på Premier Cru- og Grand Cru-jorder i Côte des Blancs og i Montagne de Reims.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay, Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Champagne Charles Mignon Sec Premium Reserve Premier Cru
Din bedømmelse