Champagne Charles Mignon Demi Sec Premium Reserve Premier Cru

Frisk Champagne i den søde ende af spekteret. De fine bobler er i lækker harmoni med smagen af tropiske frugter blandet med modne æbler i meget velafbalanceret dejlig sødme.
På lager
SKU
630840
299,75 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Fin elegance med små fine bobler.

Duft: Ekspressiv duft af abrikos og tropiske frugter, samt citron skal.

Smag: Fin sødme der balancerer fint med frugt intensiteten af tropiske frugter og modne æbler.

Server til: Herlig til søde kager, nødder og frisk frugt , til bare at nyde i godt selskab Brug den evt. til velkomst og resten til desserten.

Serverings temperatur 8-10°C.

Champagnen:Vinen:
Charles Mignon Premier Cru er produceret på champagnes store druesorter: Pinot Noir og Chardonnay. Druerne er høstet på Premier Cru- og Grand Cru-jorder i Côte des Blancs og i Montagne de Reims.
Vinificationen er traditionel. Denne Demi-Sec har en anelse sødme og har mellem 30 og 50 gram restsukker pr. liter.

Champagne huset:
Charles Mignon er beliggende i Epernay, en af de vigtigste byer i Champagne regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få, der som Charles Mignon har familiekarakter og holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen og her får Champagnerne lov til at udvikle deres kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Vinen, der skal ende som champagne gennemgår en anden gæring i flasken. Dette sker i Charles Mignons kølige kældre, hvor den lave kældertemperatur giver en langsom gæringsproces i flasken og derved udvikles de fineste bobler. Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og langsomt vendes til lodret stilling med proppen nedad, så depotet (bundfaldet), kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og bindes til flasken med en ståltrådsagraf. Under denne sidste proces tilføres en anelse rørsukker til vinen, der ender med at have en god integreret sødme i smagen.

Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay, Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Champagne Charles Mignon Demi Sec Premium Reserve Premier Cru
Din bedømmelse