Charles Mignon Comte de Marne Champagne, Millesime Grand Cru

Toppen af, hvordan en gylden champagne kan opleves.

På lager
SKU
63505
795,00 kr
Charles Mignon, Comte de Marne, Millesime Grand Cru er gylden i glasset med fine bobler der flyder i en konstant strøm.

Duft: Friske noter med citrus, hvide blomster og grøn frugt.

Smag: Tæt og blød med toner af æble, pære og blomster med dejlig lang eftersmag.

Champagnen til: Forretten, fisk og velkomst

Serverings temperatur: 8-9°C

Champagnen:
Comte de Marne cuvéerne er topserien fra Charles Mignon. Navnet stammer fra en gammel adelsmand som giftede sig ind i Mignon-familien i 1893 og i 1998 startede Mignon produktionen af denne serie i hans ære. Alle vinene i denne serie er fremstillet med de bedste udvalgte druer, fra de bedste parceller og vinificeret under nøje overvågning. Alle vine tappes i tunge antikke flasker med individuel nummerering. Grand Cru er en betegnelse der i Champagne tildeles til de enkelte marker. Markerne får point for deres fortræffeligheder inden for forskellige underkategorier, lige fra hældnings grad, soltimer og druesort til udbytte. Kun ganske få marker tildeles de maksimale 100% som der skal til for at være Grand Cru. Niveauet under dette betegnes som Premier Cru og er dækkende for marker med minimum 95%.

Champagne huset:
Charles Mignon er beliggende i Épernay, som er en af de vigtigste byer i Champagne-regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og som holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden, og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen, og her får champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Charles Mignon er champagne af høj kvalitet fra 1. Cru eller Grand Cru marker. Fortryllende dråber, hvad enten det er Brut, Sec, Rosé eller den fantastiske top cuvée Comte de Marne.
Specifikationer
Årgang 2004
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Charles Mignon Comte de Marne Champagne, Millesime Grand Cru
Din bedømmelse