-20%Tilbud

Champagne Charles Mignon Brut Premier Cru Premium Reserve

Duft af grønne æbler og fyldig med markant frugtsmag i lækker balance med fine bobler. Et godt frisk oplevelse som går godt som aperitif eller til mange salater og forretter gerne med fisk.
På lager
SKU
147
Tilbudspris 260,00 kr Normalpris 324,75 kr
En flot gylden farve i glasset med flot spil fra boblerne.

Duft: Ekspressiv med toner af hyld, frisk græs og lidt grønne æbler.

Smag: Sprød grøn frugt med fornemmelsen af sommer i god balanceret mousserende som giver en vin oplevelse..

Server til: Fremragende til aperitif og en dejlig ledsager til alle retter.

Serverings temperatur 8-10°C.

Vinen:
Charles Mignon Premier Cru er produceret på Champagnes store druesorter: Pinot Noir 75% og Chardonnay 25%. Druerne er høstet på Premier Cru- og Grand Cru-jorder i Côte des Blancs og i Montagne de Reims. Vinificationen er traditionel. Den første gæring finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur. Champagnen er sammensat af årgangene 2000 og 2001 samt 15% Vin de Reserve.

Vin huset:
Champagnehuset Charles Mignon ligger i den kendte Champagneby, Epernay i Marne-dalen, syd for Champagnehovedsteaden, Reims.

Druesammensætningen sikrer at Champagnen altid er ensartet i smagen, når den forlader huset. Den anden gæring i flasken finder sted i Charles Mignons kølige kældre. Den lave kældertemperatur giver en langsom gærings- proces i flasken, som udvikler de fineste bobler.

Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og rejses langsomt til lodret stilling, så depotet, bundfaldet, kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og bindes til flasken med en ståltrådsagraf.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay, Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Champagne Charles Mignon Brut Premier Cru Premium Reserve
Din bedømmelse