Chardonnay Serbato Beni di Batasiolo Italien

Batasiolo Langhe Chardonnay DOC med lys strå gul farve og gyldne reflekser er i smagen en anelse tør men forfriskende med liflig frugt fyldt i en lang eftersmag. Lækker som aperitif eller alt godt fra havet.
På lager
SKU
63798
119,75 kr
Smag: Tør men forfriskende med liflig frugt i den lange eftersmag der afslutter med den frugtfyldte bouquet.

Server til: Fisk, alt godt fra havet, lyse kødretter, ost og som aperitif.

Serverings temperatur: 6-8°C

Vinen:
Chardonnay-druerne er høstet manuelt i begyndelsen af september. Druerne behandles skånsomt, afstilkes og presses let. Vinificationen sker efter moderne principper. Gæringen finder sted på rustfri ståltanke ved en lav, kontrolleret temperatur for at bevare druernes ædle frugt i den endelige vin.

Vin huset:
Beni di Batasiolo er en af de bedste producenter i Piemonte, og drives af den energiske og karismatiske Dogliani-familie. Ejendommen er beliggende i centrum af Barolo distriktet, og består af ni ”beni” dvs. vingårde med tilhørende vinmarker, hvilket garanterer høj diversitet. Vinmarkerne dækker et samlet areal på mere end 100 hektar i de bedste områder.

Udover de fantastiske Barolo vine fra Piemonte’s ”great vineyards”: Briccolina, Boscareto og Cerequio, producerer Batasiolo en lang række andre flotte vine: Barbaresco, Barbera d’Asti, Moscato d’Asti, m.fl.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chardonnay Serbato Beni di Batasiolo Italien
Din bedømmelse