Chardonnay Castelbeaux Grande reserve

Dejlig frisk hvidvin på Chardonnay-druer fra det sydlige Frankrig med en dejlig frugtrig duft. Smagen byder på noter af citrus og grønne æbler, blandet med mineralske noter og en forfriskende syre. Det er en velbalanceret vin, som man kun kan nyde.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
100987
99,75 kr
Duft: frugtrige noter.

Smag: Her er noter af citrus og grønne æbler, blandet med mineralske noter og en forfriskende syre. Det er en velbalanceret vin, som man kun kan nyde.

Server til: Perfekt som aperitif, grillet fisk, salater, kold kylling og pastaretter.

Serverings temperatur: 6-8°C.

Castelbeaux Grande Réserve er en cuvée lavet udelukkende på Chardonnay-druer hovedsageligt fra det sydlige Frankrig. Vinene der er brugt til denne cuvée, er udvalgt, fordi de har et godt potentiale for frugtrig aroma og smag sammen med et højt niveau af kompleksitet, mineralitet, friskhed og en lang eftersmag. Nøjagtig som en typisk hvidvin fra Bourgogne.

Vinhuset:
Leverandøren, Les Vins Aujoux, har vingårde og –marker, der strækker sig fra Bourgogne over Rhône til Beaujolais. I sin søgen efter exceptionelle vine, der afspejler hver enkelt vinmarks særegne karakteristika, udvælges kun vine af højeste kvalitet til videresalg. Vinene lagrer enten på flaske eller på fade.
Leverandøren går ligeledes op i at dyrke markerne bæredygtigt. De er både IFS certificeret samt certificeret til at fremstille økologisk vin.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chardonnay Castelbeaux Grande reserve
Din bedømmelse