Champagne Leon Launois Brut, Grand Cru

Grand Cru klassifikation med stor intensitet og nerve der bringer denne champagne på bedste niveau. God til: Kylling og kalkun, fisk - fede, fisk - mager, skaldyr, sushi eller til et godt glas bare til at nyde
På lager
SKU
1038
499,75 kr
Intense bobler i den gyldne farve.

Duft: Dejlig af hvide blomster, mineralitet og frisk frugt

Smag: Stor fylde og blød mousse med gule og orange smagsnoter med god intens mineralitet i eftersmagen.

Leon Launois Brut serveres til: Fiskeretter, foie gras, velkomst, sushi og fjerkræ.

Serverings temperatur: 8-9°C

Champagnen:
100% fremstillet på Chardonnay-druen. Normalt blandes champagne af flere forskellige årgange, men denne luksus cuvée er fremstillet af kun én årgang. Vinen lagres i minimum 4 år i kælderen inden nænsom dosering. Rest sukker er 8 gr./liter, som gør, den er i den tørre ende dog med god fylde. Denne vin er klar til at blive nydt nu, men besidder også evnen til at udvikle sig videre i kælderen i op til 15 år fra høståret.

Champagne huset:
Charles Mignon er beliggende i Épernay, som er en af de vigtigste byer i Champagne-regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familie karakter og som holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden, og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen, og her får champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Charles Mignon har alle champagne af høj kvalitet fra 1. Cru eller Grand Cru marker. Fortryllende dråber, hvad enten det er Brut, Sec, Rosé eller den fantastiske top cuvée Comte de Marne.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Champagne Leon Launois Brut, Grand Cru
Din bedømmelse