-22%

Chablis Carre de cesar Chateau De Maligny

Super typisk Chablis med let tørhed med mineralske noter sammen med citrusfrugter og græs der er i en fedmefuld smag med mange noter. Lækker ledsager til fisk og skaldyr
På lager
SKU
400025
Tilbudspris 140,00 kr Normalpris 179,75 kr
Lys farve med grønne reflekser, er en anelse tør i smagen med fine nuancer af citrus, græs, lidt mineralitet og en lækker fyldig fedme fra fadlagringen. En lang og vedvarende eftersmag vidner om en vin i flot balance, der vil glæde de fleste.

Server til: Fisk, skaldyr, lyse kødretter, delikatesser og mild ost.

Serverings temperatur 8-10ºC.

Vinen:
Druerne er høstet fuldmodne i den 3. uge i september. Vinificationen er traditionel og gæringsprocessen finder sted ved en nøje overvåget temperatur for at bevare den friske frugt i den endelige vin.

Vinhuset:
Château de Maligny ligger i det berømte vindistrikt Chablis, midtvejs mellem Paris og Dijon, i departementet Yonne, nær byen Auxerre.

Distriktet strækker sig 20 km langs Serein-floden, og omfatter 19 landsbyer med byen Chablis i centrum. Området er strengt afgrænset, og består udelukkende af marker med kalkholdig jord. Markerne ligger i smukt bølgende bakker og på stejle skråninger. Jorderne er beplantet med en monocépage af Bourgognes "store" hvidvinsdrue Chardonnay, den eneste tilladte i distriktet.

Chablis er, trods afstanden til Bourgogne, lovmæssigt underlagt dette. Château de Maligny ligger 3 km nord for byen Chablis. Slottets marker dækker et areal på 45 ha, og er således den næst største ejendom i regionen.

Château de Maligny kan føre sin historie tilbage til det 12. århundrede, hvor slottet var i den franske konge families eje. Château de Maligny´s nuværende ejer, Mr. Jean Durup, har ombygget og moderniseret slottets kældre, så de lever op til de moderne krav.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chablis Carre de cesar Chateau De Maligny
Din bedømmelse