Cava Rosato Brut Castellblanc

Nydelse til alle sanser med sin energiske og sprudlende bobler der dufter med blomster og røde frugter, hvor den i munden føles en anelse tør og forfriskende med velafbalanceret syre. Et godt glas der vil passe godt til skaldyr og alt der røget af kød.
På lager
SKU
800872
89,75 kr
Vinen fremstår med en sart rød farve i glasset med fine bobler, der elegant stiger op i glasset.

Duft: Blomster blandes med røde frugter og et hint af nybagt brød, som stammer fra tiden, hvor vinen har ligget med druekvaset.

Smag: Tør og alligevel silkeblød og forfriskende og syre indholdet er velafbalanceret.

Castellblanc Rosado Brut er velegnet til skal- og krebsdyr, retter med røget kød, pocheret eller grillet fisk, ris- og pastaretter, men den er også perfekt som aperitif eller til tapas.

Cava udvikler sig ikke med alderen.

Serverings temperatur 7-8°C.

Vinen:
Castellblanc Rosado Brut er lavet af 70% Trepat og 30% Garnacha. Vinstokkene vokser i kalk- og lerholdig jord, som er typisk for regionen. Det typiske middelhavsklima, som præger regionen, er ideelt til dyrkning af druer pga. de mange solskinstimer, de milde vintre, de ikke alt for varme somre og den moderate mængde regn, der falder hele året.

Et af hovedelementerne i cavaproduktionsprocessen er den individuelle behandling af basevinen. Herudover skal ikke glemmes, at Castellblanc var et af de første firmaer, der brugte deres eget gær og anvendte mikrofiltrering af vinen før den traditionelle lagring på flaske. Cavaen lagrer 12-18 måneder i flasken ved en konstant temperatur, der naturligt ligger mellem 12º og 14ºC i kældrene under vineriet.

Området og producenten:
Castellblanc er en af de ældste cavaproducerende vinerier i Penedès. Castellblanc blev grundlagt i 1908 som en lille familievirksomhed af Parera-familien, der medbragte stor passion for ønologi og respekt for traditioner. Blandet med medarbejdernes entusiasme og store daglige indsats gav det en virksomhed, som vidste, hvordan de skulle eksperimentere, og hvordan produkterne skulle tilpasses markedets efterspørgsel og kundernes krav.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cava Rosato Brut Castellblanc
Din bedømmelse