-25%

Cava Organic Castellblanc

Frisk og afbalanceret Organic Cava Brut nature med god syre og en lang, elegant eftersmag. Smagen er rund og behagelig og er velegnet skal- og krebsdyr, men er også fin som aperitif.
På lager
SKU
801664
Tilbudspris 75,00 kr Normalpris 99,75 kr
Druerne er 75% Macabeo og 25% Chardonnay.
Druerne er høstet fra Utiel Requena, hvor vin stokke vokser på marker beliggende i ca. 800 meter over havets overfladen og ca. 70 km fra Middelhavet. Den geografiske placering præger klimaet og giver lange, kolde vintre med temperaturer fra 15ºC til minusgrader. Sommerdagene er varme og tørre med kølige nætter. Castellblancs vingård i Requena er fra 2007. Her anvendes den nyeste teknologi i vinfremstillingen med det mål for øjet, at have den største respekt for druerne gennem hele vinens fremstillings proces.

Cavaen fremstilles efter traditionelle metoder. Vinen lagrer med bundfaldet i 29 måneder.

Vinhuset:
Castellblanc er en af de ældste cava producerende vinerier i Penedès. Castellblanc blev grundlagt i 1908 som en lille familievirksomhed af Parera-familien, der medbragte stor passion for ønologi og respekt for traditioner. Blandet med medarbejdernes entusiasme og store daglige indsats gav det en virksomhed, som vidste, hvordan de skulle eksperimentere, og hvordan produkterne skulle tilpasses markedets efterspørgsel og kundernes krav.
Specifikationer
Alkohol i procent 11,50
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cava Organic Castellblanc
Din bedømmelse