Sommavita Santovini Castellani

Nyd Satovini med sprød mandelkage, evt. dyp dem i og få oplevelsen af en harmoni fra mandlerne til den lette sødme med blød karamel fra vinen.
På lager
SKU
638331
79,75 kr
Santovini, Sommavite Vino Liquoroso, Castellani.
Smagen er krydret med behagelig slank sødme med toner af blød karamel og nødder fint i balance, lækker dessert vin uden at være for sød.

Server til: Desserter og som aperitif. Prøv med med nødde småkager og dyp dem i vinen,

Serverings temperatur: 10 grader.

Santovini er produceret på druesorterne: Trebbiano 80% og Malvasia 20%.

Når de fuldmodne druer er høstet, udvælges de bedste klaser til tørring. Klaserne lægges til tørring på hylder på godt ventilerede lofter for at undgå råd og svamp i druerne. Klaserne ligger til tørring fra 3 4 måneder, indtil de har opnået en passende koncentration af sukker. Efterfølgende afstilkes druerne og presses, skallerne bliver i den gærende most for at opnå den enestående fylde i den færdige vin. Når gæringen er forbi, lagres vinen i mere end 1 år på Caratelli, små egetræsfade der varierer i størrelsen fra 50 200 liter, inden den tappes på flaske.

Dette er en klassisk Vini Meditazione, en vin der nydes i stille stunder, gerne med en sprød mandelkage til at dyppe i den. Santovini fremstilles af tørrede druer, der derved får højere sukkerindhold.
Specifikationer
Alkohol i procent 16 %
Indhold 50 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sommavita Santovini Castellani
Din bedømmelse