Pinot Noir Castelbeaux Grande reserve

Frisk Pinot Noir i den typiske Bourgognestil. Den fyldige og frugtrige aromatiske smag, gør vinen perfekt som aperitif, men den er også yderst velegnet til lette kødretter som pølser og kylling.
På lager
SKU
100925
99,75 kr
Duft: Her afsløres en duft af let kød og champignoner.

Smag: Rig på frugt og fyldt med god mineralitet og friskhed, dog går noterne fra duften igen. Lige som en Pinot Noir skal være.

Server til: Aperitif, lette kødretter som pølser og kylling, pastaretter og rødt kød.

Serverings temperatur: 16°C.

Castelbeaux Grande Réserve er en cuvée lavet udelukkende på Pinot Noir-druer hovedsageligt fra det sydlige Frankrig. Den er en blanding af vine fra et bestemt område i Sydfrankrig, hvor vinmarkerne ligger på skråningerne omkring byen Limoux. Vinmarkerne ligger i den ideelle højde for at dyrke Pinot Noir.

Les Vins Aujoux, har vingårde og –marker, der strækker sig fra Bourgogne til Rhône og Beaujolais. I sin søgen efter exceptionelle vine, der afspejler hver enkelt vinmarks særegne karakteristika, udvælges kun vine af højeste kvalitet til videresalg. Leverandøren går ligeledes op i at dyrke markerne bæredygtigt. De er IFS-certificeret samt godkendt til at fremstille økologisk vin.

Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pinot Noir Castelbeaux Grande reserve
Din bedømmelse