CASTELBEAUX PINOT NOIR

Frisk Pinot Noir i den typiske Bourgognestil.
På lager
SKU
100925
99,75 kr
Farven er smuk mørk rød med flotte reflekser. I næsen afsløres en duft af let kød og champignoner. Smagen er rig på frugt og fyldt med god mineralitet og friskhed, og noterne fra duften går igen. Lige som en Pinot Noir skal være.

Den fyldige og frugtrige, aromatiske smag gør vinen perfekt som aperitif, men den er også yderst velegnet til lette kødretter som pølser og kylling. Herudover kan den med succes også serveres til pastaretter og rødt kød.

Serveringstemperatur omkring 16°C.

Castelbeaux Grande Réserve er en cuvée lavet udelukkende på Pinot Noir-druer hovedsageligt fra det sydlige Frankrig. Den er en blanding af vine fra et bestemt område i Sydfrankrig, hvor vinmarkerne ligger på skråningerne omkring byen Limoux. Vinmarkerne ligger i den ideelle højde for at dyrke Pinot Noir.

Området og producenten:
Leverandøren, Les Vins Aujoux, har vingårde og –marker, der strækker sig fra Bourgogne til Rhône og Beaujolais. I sin søgen efter exceptionelle vine, der afspejler hver enkelt vinmarks særegne karakteristika, udvælges kun vine af højeste kvalitet til videresalg. Leverandøren går ligeledes op i at dyrke markerne bæredygtigt. De er IFS-certificeret samt godkendt til at fremstille økologisk vin.

Vinene lagrer enten på flaske eller på fade.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CASTELBEAUX PINOT NOIR
Din bedømmelse