Cognac Camus V.S.O.P. Borderies I Gavekarton 70 cl incl. 5 cl.

En oplevelse ud over det sædvanlige, her er virkelig kælet for detaljerne med varme og noter af alt hvad en god cognac har, der blander sig med frugter og citron skal i kompleksog lækker cognac. Fremstillet i begrænset nummereret oplag.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
75115
499,75 kr
Duft og smag: Vanilje, appelsiner og krydderier springer op i glasset som går igen i den varme komplekse smag der blander sig med
tørrede frugter og citron skal.

Flaskens låg er en 2 cl. hældeprop. På læder etuiet sidder 5 cl. miniature flaske.

Cognac huset:
Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fire generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Jean-Paul Camus i spidsen, og han er nu ved, at oplære sine sønner i cognac-produktionens ædle kunst. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cognac Camus V.S.O.P. Borderies I Gavekarton 70 cl incl. 5 cl.
Din bedømmelse