Camus Ile de Re, Double matured, Fine Island Cognac

Blød og balanceret Cognac fra Camus med krydrede og røgede toner.
På lager
SKU
67912
499,75 kr
Double Matured Ile de Ré er gylden ravfarvet i glasset med en ekspressiv duft af ristet brød, citrus og maritime noter med mineralitet og salt.

Smag: Her fremtræder den blød og balanceret med røgede toner med lidt krydret karakter.

Serverings temperatur: 15-25°C

Double Matured er en ny måde at lagre Cognac på.
Denne Cognac er fremstillet på druer fra øen ud for Cognac distriktet Ile de Re. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget salt holdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Double Matured lagres en ekstra gang på røde egetræs fade og tilføres et ekstra lag af finesse og elegance.

Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fire generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Jean-Paul Camus i spidsen, og han er nu ved, at oplære sine sønner i cognac-produktionens ædle kunst. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Camus Ile de Re, Double matured, Fine Island Cognac
Din bedømmelse