Elements Bw6 of Islay Single malt 55,2 % full proof

Marcipan, salt og sød tropisk frugt blandet med flot røg opleves i Bw6 fra Elements. En dejlig whisky sammensat af Mariella Romanosom.
På lager
SKU
982234
559,75 kr
Duft: Sød tropisk frugt med kant, træ, marcipan og salt som giver denne Whisky dybde

Smag: Den vokser i munden med tropiske nuancer med mango og jordbær blandet sammen i flot balance med røgen selvom man fornemmer mindre tørv

Eftersmagen er meget lang, røgfyldt og sød fornemmer man længe

Dette er sjette sats af Bowmore som er ny. Denne dejlige Whisky er, sammensat af Mariella Romanosom som er deres specialist Drinks ambassadøren.

Elements of Islay er en serie uafhængigt aftappede whiskies fra øen Islay, som ligger ud for Skotlands vestkyst, især berømt for kraftigt røget whisky. Serien kan kendes på den karakteristiske laboratorie agtige flaske og etiketten der er inspireret af det periodiske system. Hvert destilleri symboliseres af to bogstaver, mens tallet viser hvilket nummer aftapning der er tale om. Eks. ”Ar10”, for eksempel, den 10. aftapning fra destilleriet Ardbeg. Nogle af forkortelserne er mere kryptiske end andre, men hjemmesiden med det fantastiske domænenavn islay.com, giver altid svaret.

Whiskyerne i Elements of Islay udvælges og tappes af blender- og aftapper virksomheden Elixir Distillers, som er grundlagt af de to brøde Sukhinder og Rajbir Singh, som også står bag The Whisky Exchange. Med enkelte undtagelser er de alle tappet ved fadstyrke og uden tilsat farve. Der er stor forskel på aftapningerne, whisky som har lagret på både Sauternes-, Syrah-fade, samt whisky man sjældent ser fra uafhængige aftappere såsom Octomore, Kilchoman og sågar det lukkede destilleri Port Ellen.
Specifikationer
Alkohol i procent 55,2 %
Indhold 50 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Elements Bw6 of Islay Single malt 55,2 % full proof
Din bedømmelse